QNB Finansbank, Otomatik Fatura Talimatı Veren Müşterilerine 750 TL İade Sunuyor!

QNB Finansbank, Otomatik Fatura Talimatı Veren Müşterilerine 750 TL İade Sunuyor!
QNB Finansbank, otomatik fatura talimatı veren müşterilere 750 TL iade edecek. Kampanya 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak. Otomatik ödeme talimatı veren müşterilere toplamda 750 TL ParaPuan yatacak. Fatura ödeme işlemlerini kolaylaştıran kampanyalar devam ediyor. Detaylar için haber linkine göz atabilirsiniz.

QNB Finansbank tarafından otomatik fatura talimatı kampanyası açıklaması geldi. Faturasını otomatik ödeme talimatına veren müşterilere 750 TL iade edilecek. Kampanya kapsamında, katılım sağlayan müşterilerin kartına toplamda 750 TL ParaPuan yatacak. 31 Mayıs’a kadar süre verildiği kaydedildi.

Fatura ödemeyi kolaylaştıran otomatik ödeme kampanyaları duyurulmaya devam ediyor. QNB Finansbank, elektrik, su, doğalgaz faturaları dahil faturalarını otomatik ödemeye verenlere 750 TL’ye kadar ParaPuan kazandıracak. Bankadan alınan bilgilere göre, verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL olmak üzere, toplamda 750 TL’ye varan ParaPuan kazanılacak.

QNB FİNANSBANK OTOMATİK FATURA TALİMATI KAMPANYASI;

Kampanyadan 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında QNB Mobil’den uzaktan müşteri olma başvurusunda bulunup, bu dönemde görüntülü görüşme ile müşterimiz olanlar yararlanabilir.

Kampanya 1-31 Mayıs tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL olmak üzere, toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz. Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Haziran 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 30 Kasım 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen

ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir.

Kredi kartından verilen talimat başına kazanılan ParaPuan ödülünün 100 TL’lik kısmı faturanın ödendiği ayın son iş günü; 150 TL’lik kısmı ise 1-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.

Hesaptan verilen talimatlar için 30 Haziran 2024 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına yüklenecektir.

Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir. Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.

Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan’lar geri alınacaktır.

Kazanılan ParaPuan’lar QNB Finansbank üye iş yeri QNB Finansbank POS’larında kullanılabilecektir.

QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.